Basis

Pakken indeholder

  1. Tilsyn ved støbning af fundamenter
  2. Tilsyn ved udførelse af terrændæk
  3. Tilsyn ved opstart af murerarbejde
  4. Tilsyn af tagkonstruktion og montering af døre vinduer
  5. Tilsyn på udførelse af dampspærre
  6. Tilsyn med vådrumssikring og udførelse af vådrum

Tilsynet fremsendes pr. e-mail, med en kort og præcis beskrivelse af, hvad der er fundet under tilsynet. Beskrivelsen skal i selv stå for at fremsende til jeres byggeleder. Vi sørger for, at beskrivelserne tydeligt beskriver, hvad der er fundet af problematikker ved byggeriet.

Hver gang vi er ude for at lave et tilsyn, giver vi os også tid til at gennemgå tidligere tilsyn, så vi er sikre på at mangler også er blevet udbedret. 

Opsamling

Med vores basispakke får I adgang til 6 tilsyn, der dækker de områder, vi anser som mest afgørende i byggeprocessen. Vi er med fra starten og sikrer, at fundamentet og terrændækket udføres korrekt, så I får et hus uden fugtproblemer og farlig radon. Når huset tager form, inspicerer vi murværk og tagkonstruktionen for at sikre,  at huset også kan tåle at stå ude om natten. Vi gennemgår også kritiske områder som udførelse af dampspærre og vådrumssikring.

Med basis pakken står i selv for dialog med byggeleder, men vi sørger for at fremsende jer en mail, hvor vi lister op, hvad vi har set at problematikker under tilsynet. Hvis I er mere trykke ved, at Nybygpartner også står for dialogen, så skal i vælge en af vores to andre pakker, MELLEM eller PREMIUM. Men har i selv mod på at tage dialogen med jeres byggeleder ang. Udførte tilsyn, er BASIS pakken for jer.

Uanset hvilken pakke I vælger, er vi altid tilgængelige for at rådgive eller besvare spørgsmål, hvis I støder på noget i byggefasen, der undrer jer.

Pris: 17.000 kr., Inkl. moms

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst nedenfor – og så hører du fra os indenfor meget kort tid.

Du er også meget velkommen til at give os et ring eller skrive en mail.
Vi svarer hurtigt – vi ved, du har travlt!