Premium

Pakken indeholder

PREMIUM pakken er for jer, som gerne vil overdrage alt arbejdet til en fagmand. Her udføres der 10 tilsyn, som omfavner de områder vi mener er mest kritiske i byggeperioden. Ved hvert tilsyn medfølger der en tilsynsrapport, som fremsendes til jeres byggeleder.

  1. Tilsyn ved støbning af fundamenter
  2. Tilsyn ved udførelse af terrændæk
  3. Tilsyn ved opstart af murerarbejde
  4. Tilsyn af tagkonstruktion og montering af døre vinduer
  5. Tilsyn på udførelse af dampspærre
  6. Tilsyn med vådrumssikring og udførelse af vådrum
  7. Førgennemgang – fejl og mangler
  8. Afleveringsforretning – fejl og mangler
  9. 1 års gennemgang
  10. 5 års gennemgang

Jeg sender tilsynsrapporterne til jer og den respektive byggeleder på sagen. Hvis I gerne vil have det, kan vi altid gennemgå tilsynet over telefonen, så i også er rustede til at følge med ude på byggepladsen. 

For hvert tilsyn vi gennemfører, vil vi også udføre en tilsynsrapport. Det er meget vigtigt i et byggeri at få dokumenteret alt, og især hvis der er fejl eller mangler. Vi skal selvfølgelig altid have jeres valgte entreprenør til at udbedre manglerne. Det ses desværre at selvom man vælger et anerkendt typehus firma, sker der mange fejl og mangler. Selv de store firmaer, er ikke dygtigere end den enkelte håndværker ude på byggepladsen. Derfor er det vigtigt at have dokumentation i orden.

Vi gennemgår hele huset et par uger før afleveringen, hvor vi laver en liste med alle de mangler vi finder og noterer dem. Listen fremsender vi til jeres byggeleder, så han kan sørge for at håndværkerne får udbedret deres mangler.

Ved aflevering gennemgår vi den liste vi lavede til førgennemgangen, og noterer hvis der er kommet nye mangler. Det er ikke altid at huset er 100 procent klar når vi laver vores før gennemgang, hvis håndværkerne er bagud forhold til tidsplan. Dette er godt at være opmærksom på, da tidspres kan forårsage flere, mangler da presset er større på håndværkeren.

Her gennemgår vi jeres kontrakt og kommer med en skriftlig tilbagemelding til jer, og eventuelle forbedringer.

Vi gennemgår huset med jer et par dage før, eller på selve dagen. Vi sørger for at der her også udføres en mangelliste, som gives til jeres byggeleder. Da der er stor udskiftning i byggebranchen, skal vi ikke altid forvente at vi har den samme byggeleder som byggede jeres hus. Så eventuelle aftaler i laver med jeres byggeleder skal altid sendes på mail, så vi er sikre på at dokumentationen er i orden.

Præcis som ved 1 årsgennemgang gennemgår vi hele huset både inde og ude, et par dage før eller sammen med jer på dagen. Vi sørger for der her også udføres en mangelliste. 

Opsamling

PREMIUM pakken er den komplette pakke med samlet 10 tilsyn, hvor vi er med fra den spæde start, og til der er udført 5 årsgennemgang 5 år efter aflevering. PREMIUM pakken er til jer som stadig er i gang med at forhandle med jeres byggefirma, og som bare vil kunne nyde jeres nye hus og læne jer tilbage igennem hele forløbet. Vi gennemgår kontakten og kommer med skriftlige ændringsforslag, hvis der skulle være brug for det.

Lige som ved MELLEM pakken får i her 8 tilsyn, som omfavner de områder vi mener er mest kritiske i byggeperioden. Vi er med fra starten og gennemgå, at fundamenter og terrændæk udføres korrekt, så i sikre jer et hus der er uden uønsket fugt og giftigt radon. Når huset er ved at blive rejst gennemgår vi murværk og tagkonstruktion, så vi er sikre på at huset også kan tåle at stå ude om natten. Vi gennemgår også kritiske områder som udførelse af dampspærre og vådrumssikring. Ved hvert tilsyn medfølger der en tilsynsrapport, som fremsendes til jeres byggeleder. 

Når vi er ved at være ved enden på byggeriet, har vi yderligere 2 tilsyn. Vi laver en førgennemgang, hvor vi finder fejl og mangler som skal udbedres inden afleveringsforretningen. Vi deltager også ved afleveringsforretningen, så vi er sikre på, at alt er som det skal være på dagen hvor I får jeres nøgler.

Udover de 8 tilsyn, følger her, også en 1 årsgennemgang og en 5 årsgennemgang med i pakken. Disse har en værdi på 4.500 kr. pr. stk. som købes for en samlet sum af 6.500 kr. Som giver jeg en besparelse på 2.500 kr. ved at være i god tid.

Pris: 37.000 kr., Inkl. moms

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst nedenfor – og så hører du fra os indenfor meget kort tid.

Du er også meget velkommen til at give os et ring eller skrive en mail.
Vi svarer hurtigt – vi ved, du har travlt!