Om os

Nybygpartner er en dedikeret aktør inden for bygningskonstruktion, der kan fremvise en imponerende baggrund som erfaren byggeleder på store projekter med budgetter, der spænder fra 30.000.000 kr. til 100.000.000 kr. Vores erfaringer inden tilknytningen til Nybygpartner bygger på opførelsen af mere end 17.835 kvadratmeter bygninger på Fyn. Vores solide baggrund som bygningskonstruktører og byggeledere giver os en værdifuld ekspertise inden for styring og ledelse af komplekse byggeprojekter. Denne ekspertise udgør en uundværlig ressource, der kommer vores klienter til gode ved identifikation af fejl og sikring af en konsekvent høj kvalitet i udførelsen af arbejdet.

Historien bag Nybygpartner:

Lad os dele historien om, hvordan Nybygpartner blev til. Det hele startede tilbage i 2020, da vores grundlægger og hans hustru havde en fælles drøm om at bygge deres eget hjem. Det var her, at det blev tydeligt, hvor afgørende hans baggrund som bygningskonstruktør var i jagten på deres drømmehus.

Som erfarne bygningskonstruktører ser vi dagligt, hvordan kvaliteten af håndværket ofte er tæt knyttet til stramme tidsfrister. Vores trænede øje hjælper os med at opdage eventuelle byggefejl og mangler med præcision.

I en kompleks byggeproces er der allerede mange valg, der skal træffes med hensyn til materialer, planlægning og meget mere. I denne proces har de færreste overskuddet til selv at sætte sig ind i BR18 (Bygningsreglement 2018) og de mange krav og tolerancer, det refererer til. Her kommer vi naturligvis ind i billedet for at lede jer trygt gennem hele processen. Vi ser frem til at være jeres pålidelige Nybygpartner på vejen til drømmehuset.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst nedenfor – og så hører du fra os indenfor meget kort tid.

Du er også meget velkommen til at give os et ring eller skrive en mail.
Vi svarer hurtigt – vi ved, du har travlt!